VILA ZDRAVJA™ – Vita-Life® – FREKVENCA Svetovanje

POSKRBITE ZA SVOJE ZDRAVJE! ZAČNITE ŽE DANES.

Niste dobili odgovorov ali si želite izvedeti več? Prijavite se na posvet, na katerem boste neposredno izvedeli, kar vas zanima.

Obvezna polja so označena z *.

  Priimek *

  Ime *

  Naslov *

  Poštna številka *

  Kraj *

  Telefonska številka *

  E-mail *

  Ste že naša stranka? *

  Vaše sporočilo *

  Da sprejmem splošne pogoje poslovanja **

  ** Splošni pogoji poslovanja: Izjavljam, da sem seznanjen/a in sprejemam splošne pogoje poslovanja družbe. Za namen nemotenega poslovanja in komunikacije, npr., če se želim prijaviti na pregled z medicinsko termo-kamero, se prijaviti na svetovanje o izdelkih vita-life®, izpolniti naročilo, prenašati gradiva s spletne strani ali se prijaviti v KLUB VILA ZDRAVJA, dovoljujem podjetju Frekvenca d.o.o., da hrani moje osebne podatke, (ki vključujejo moje ime, priimek, naslov, telefonsko številko, datum rojstva, elektronski naslov). Podatki se bodo hranili do mojega pisnega preklica.

  Varstvo podatkov: V skladu z Zakonom o varstvu podatkov (ZVOP-1, Ur.l. RS št. 86/2004 in 113/2005 – ZInfP), bomo vaše podatke uporabili izključno za potrebe nemotenega poslovanja in komunikacije z vami. Če nam svoje osebne podatke posredujete, jih bomo shranili in obdelali, bolje razumeli vaše želje in s tem lažje stremeli k izboljšanju naših storitev.