Garancija

Magnentno−resonančni sistemi VITA-LIFE so izdelani z največjo natančnostjo in skrbnostjo. Od leta 1995 je VITA-LIFE sinonim za visoko kakovostne in inovativne izdelke, ki na izjemen način povezujejo naravo in tehniko.

Trajanje garancije je za nove izdelke VITA-LIFE sistemov MRT za magnetno resonanco je 36 mesecev od dneva nakupa (prej 24 mesecev) ob ustrezni uporabi izdelka.

Ni zajeto v garanciji: običajna obraba potrošnega blaga (baterije idr.), posledice neustrezne uporabe, uporaba ali poškodovanje s strani kupca ali tretje osebe, kot tudi škode, ki je posledica zunanjih okoliščin, kot npr. odpiranje krmilne enote.

V 36-ih mesecih (24-ih za R-Sisteme) obdobja garancije, kupec ne nosi nobenih stroškov v primeru nepričakovane okvare ob ustrezni uporabi.

Ob uveljavljanju garancije lahko napravo pošljete, vključno z garancijskim listom in računom, na sedež predstavništva VITA-LIFE v Ljubljani. Med veljavnostjo garancije VITA-LIFE prevzema stroške potrebnih popravill ali zamenjav ustreznih delov.

Po preteku 24/36-mesečnega obdobja veljavnosti garancije, garancijski zahtevki za opravljena popravila ali zamenjane dele ugasnejo.

Pri VITA-LIFE je vaše zadovoljstvo na prvem mestu. Zadovoljne stranke s celega sveta zaupajo v zanesljivo, visoko kakovost naših izdelkov. Prepričajte se sami. Na voljo smo vam na sedežu predstavništva v Ljubljani.

Servisna paketa

– Servisni paket za aplikatorje in dodatke

Številka artikla : SPK2VZ

Preverjanje, diagnostika napak in ocena stroškov popravila (ali popravila ali zamenjave) aplikatorjev (lokalne ali blazine za celo telo ) in pribora VITA-LIFE sistemov za magnetno resonanco*).  npr .: biofeedback senzor, programske čip kartice, adapterji, …

54,00 € z DDV-jem

Servisni paket za aplikatorje in dodatke vključuje naslednje storitve

• Delovni čas za diagnostiko napak
• Izdelava ponudbe za popravilo
• Stroški povratne dostave

OPOMBA 1: V nekaterih primerih lahko napako diagnosticiramo le pri medsebojnem delovanju VSEH sistemskih komponent (upravjalna enota vključno z aplikatorji (blazinami) in biofeedback senzorjem oziroma točkovnim aplikatorjem…). V takih primerih je smiselno naročiti ” Servisni paket za sisteme in upravjalne enote”.

OPOMBA 2: Če je mogoče že na samem začetku izključiti možnost popravila komponent ali dodatne opreme kot je opisano v navodilih za uporabo ali z posvetovanjem s servisnim osebjem VITA-LIFE, priporočamo, da komponento ali dodatno opremo kupite neposredno – brez dodatnih stroškov.

– Servisni paket za sisteme in upravjalne enote

Številka artikla : SPS2VZ

Pregled, diagnostika napak in priprava ocene stroškov za popravilo VITA-LIFE upravjalne enote ali  celotnega sistema za magnetno resonanco.

115,00 € z DDV-jem

Servisni paket za sisteme in upravjalne enote vključuje naslednje storitve

• Delovni čas za preverjanje in diagnostiko napak
• Izdelava ponudbe za popravilo
• Stroški povratne dostave
• Čiščenje notranjega ohišja upravjalne enote

• Čiščenje in nega kontaktov in povezav
• Če je potrebno: Zamenjava litijeve baterije (samo sistemi eMRS / R)

Če je potrebno, nadgradimo upravjalno enoto na najnovejšo programsko opremo (samo sistemi eMRS in R ne vpliva na uporabniške programe)

Postopek

1. korak

Naročnik dostavi napravo na sedež družbe in izpolni obrazec za reklamacijo in servis ter plača izbran servisni paket.
Obrazec lahko naročniku tudi posredujemo po e-pošti.

2. korak

Ko je plačilo na osnovi našega predračuna izvedeno lahko naročnik napravo skupaj z izpolnjenim obrazcem za reklamacijo in servis pošlje na sedež družbe: VILA ZDRAVJA, Frekvenca d.o.o., Dunajska cesta 116, 1000 Ljubljana.

3. korak

  • Po pregledu in diagnostiki napak bomo pripravili ponudbo za popravilo in jo posredovali kupcu. Rok veljavnosti ponudb za popravilo je 14 dni od dneva izdaje.
  • Popravilo na osnovi ponudbe se izvede le, če naročnik izrecno potrdi ponudbo.
  • Popravilo se nato zaračuna posebej.
  • Če se popravilo ne izvede, se blago, ki je poslano, vrne ali odstrani na zahtevo kupca.